Main Image
Icon

Om oss

Kontorhuset driver utleie av teamkontorer, cellekontorer og ulike plasser i åpent landskap med tilhørende fasiliteter i et profesjonelt kontorfellesskap på sentrale Østlandet. Vi er opptatt av å ha topp moderne kontorer og kontorplasser i et åpent landskap som er fullt møblert og klar til innflytting, vi tror på å ha det stilfullt og trivelig på jobb. Trives vi så skaper vi, og positiv utvikling skjer som oftest i samtale eller samarbeid med andre mennesker. Konseptet kaller vi "Plug and work"  som betyr at du skal få ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, sette deg ned og koble deg på nettet og starte jobben. Vi tror på det å ha mange businessmennesker under samme tak fra ulike bransjer, fellesnevneren er at vi ser verdien av å ha mennesker og et trivelig miljø rundt oss. 

Vi organiserer alt med tanke på møbler, sosiale soner, tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen, det tar vi oss av. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det på. Tenk deg en hverdag der all fokus kan rettes mot dine kunder, markedet og menneskene i din organisasjon, du bare vet at alle fasilitetene rundt kontoret er ivaretatt.
Vi er Kontorhuset!

Side Image
Vi kaller det "Plug and work"  som betyr at du skal få ditt nøkkelkort, tilganger til intranett og nettverket, sette deg ned og enkelt komme igang med din jobb i ferdig møbelerte omgivelser.
Bottom Image